Waarom gaan kinderen naar een zorggezin?

Er zijn allerlei redenen waarom kinderen en jongeren een zorggezin nodig hebben.  Het kind kan bijvoorbeeld tijdelijk niet thuis wonen of op de plek blijven waar het op dat moment verblijft. Omdat hun eigen ouders de opvoeding niet aankunnen, worden ze tijdelijk uit huis geplaatst.

Sommige kinderen hebben gedragsproblemen, andere kinderen komen vooral uit een problematische situatie. Meestal zijn het tieners, soms ook jongere kinderen. Ze zijn tussen 0 en 25 jaar oud, soms komen ze samen met broertjes en/of zusjes. De aandacht, rust en regelmaat van een ‘gewoon ‘gezinsleven, is wat deze jongeren zo hard nodig hebben.

Wil je er over praten zit je met vragen of trauma neem anoniem contact of via onze contact formulier.

Stichting WEJO

Baander 9
7811 HH Emmen

Tel: 0614411216
E-mail: info@stichtingwejo.nl

KvK nr: 76462587
Iban nr: NL17INGB0006551385

Vraag stellen of contact opnemen?

Uw Naam
Uw E-mail adres
Uw Telefoonnummer
Uw vraag stellen
Ons laatste nieuws
OBS de Bente

Vanmorgen was de prijs uitreiking van onze anti pest helden 2019, dat is geworden: groep 5/6 van OBS de Bente uit Emmer-Compascuum, de prijs is uitgereikt door wethouder Guido Rink.

> lees verder
Breaking nieuws!!

De inschrijving is gestart!! Zondag 23 augustus organiseert jongeren stichting WEJO haar eerste editie van de zeepkistenrace. Het festijn strijkt dan neer in het centrum van Emmen en wordt gepresenteerd door niemand minder dan Johan Vlemmix. Wil jij....

> lees verder
TOP